<img height="1" width="1" alt="" style="display:none;" src="//www.bizographics.com/collect/?pid=9419&amp;fmt=gif">

AudioCodes-Logo-White-325

CX Seminar

Ontdek de Magie van Mens en AI!
Donderdag 4 april, 2024│ 10:00-14:00 uur | St. Jobsweg 30-B Rotterdam

Over het event

Ontdek de toekomst van klantenservice op ons exclusieve CX Seminar in Rotterdam op donderdag 4 april. Leer hoe Conversational AI en omnichannel klantcontact jouw contactcenter toekomstbestendig en efficiënt maken. Schrijf je snel in voor een interactieve ervaring met praktijkvoorbeelden van AudioCodes, Freeday en Virtually Human, en blijf voorop lopen in de wereld van optimale klantbeleving.

Bekijk de agenda en registreer vandaag nog.

Tot snel in Rotterdam, Delfshaven!

P.S. Er worden maximaal 2 deelnemers per bedrijf toegelaten voor dit evenement.

Agenda

09:30
-
10:00
Inloop / Koffie
10:00
-
10:15
Welkomstwoord door AudioCodes
10:15
-
11:00
Sessie 1: Omni-channel klantcontact: Vrijheid in communicatie, gemak voor elke klant
AudioCodes brengt je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van contactcenter automatisering en hun transformatieve impact op jouw organisatie. Leer hoe je jouw service desk naadloos kunt integreren met Microsoft Teams en ontdek de mogelijkheden van AudioCodes Voca Conversational Interaction Center (Voca CIC), inclusief de nieuwste update voor omnichannel klantcontact. Ontdek hoe verbeterde communicatiestromen niet alleen meer gemak, bereikbaarheid en controle bieden, maar ook leiden tot hogere klanttevredenheid.
11:15
-
11:45
Sessie 2: AI vs. Mens: De Strijd om Klanttevredenheid
Verken samen met Freeday de wereld van Conversational AI in klantcontact. Maak kennis met AI-powered Digital Employees en ontdek hoe ze verschillen van menselijke klantondersteuning. Marcus Groeneveld, CEO bij Freeday, presenteert praktijkvoorbeelden en onthult hoe AI-Powered Customer Service de productiviteit verhoogt en waardevolle inzichten biedt in bedrijfsprocessen, klantgedrag en markttrends.
12:00
-
12:30
Sessie 3: Innovatie in klantcontact: Digital Humans
Ervaar een nieuwe innovatie in klantcontact, Digital Humans. Door tekst gebaseerde dialogen te verrijken met spraak én met de kracht van menselijke gezichtsuitdrukkingen, voegen Digital Humans een extra laag met vertrouwen, emotie en empathie toe aan de gesprekken met klanten. Virtually Human is specialist op het gebied van Digital Humans en in deze sessie neemt oprichter Guido Jongen jullie mee in deze wondere wereld.
12:30
-
13:00
Lunch
13:00
-
14:00
Slotwoord en netwerkborrel

Als je vragen hebt over dit evenement, neem dan gerust contact op met Carsten van AudioCodes via: carsten.denhartog@audiocodes.com

Reserveer je plek